top of page
Arkitec logo

Robotterne indtager Ikast-lager

Arkitec as har hjulpet Society of Lifestyle med at fremtidssikre sin logistik og lagerfunktioner med et nyt robotlager. Når kunder fremover køber boliginteriør og livsstilsprodukter fra Society of Lifestyle, begynder varens rejse hos Ikast-firmaet med en lagerrobot.


Familie virksomheden har nemlig investeret i et fuldautomatiseret lager, der betjenes af højhastigheds-robotter.

De 16 robotter plukker automatisk de enkelte varer fra 20.000 kasser, og de skal sætte yderligere tempo på produkternes vej ud til kunderne. Den nye løsning er netop blevet indviet og taget i brug på virksomhedens lager i Ikast.

Når vi kigger fremad, kan vi se et øget behov for at håndtere vores varer på en anderledes, effektiv og mere skalérbar måde. Investeringen vil effektivisere og lette arbejdet med at pakke ordrer betydeligt, og fremover kan vores medarbejdere koncentrere sig om at pakke større produkter, mens robotterne kan håndtere mindre produkter, lyder det fra administrerende direktør hos Society of Lifestyle, Martin Skov Hansen.

De over 3500 forskellige varenumre fra Society of Lifestyle forhandles via mere end 7500 detailbutikker og webshops i Europa og USA. For virksomheden spiller det nye robotlager en meget vigtig rolle. Robotlageret skal både sikre en mere effektiv varehåndtering internt i virksomheden, og samtidig gøre det mere smidigt, rentabelt og fleksibelt for forhandlerne, når de køber livsstilsprodukter hos virksomheden

Comments


bottom of page