top of page
Arkitec logo

Kontakt

Telefon  97 12 27 77

E-mail  mail@arkitec.dk

arkitec as
Birk Centerpark 40

7400 Herning


CVR nr.  2913 2399

Presse

Aksel Fyhn

Administrerende direktør

T: 96 27 14 20
M: 20 91 82 50
af@arkitec.dk

Forsikring

Topdanmark Forsikring A/S

Borupvang 4
2750 Ballerup

Police nr.: 9747 882 905

Bank

Spar Nord

Reg. nr. 9873

Kontonr. 675 5712


Revisor: Partner Revision

medarbejdere
3.jpg

Medarbejdere

1_edited_edited.jpg

Profil

Arkitec er etableret i 2005 af to arkitekter med iværksættertrang og lyst til at præge og udfordre sig selv og omgivelserne – ud fra den ekspertise de har udviklet gennem mange års virke i det midtjyske. Målgruppen er bred – omfatter hele spektret fra enfamiliehuse, over erhvervsdomiciler og boligbyggeri til institutioner og industribyggeri. Nyt og gammelt, privat og offentligt, stort og småt. arkitec beskæftiger pt. 10 fuldtidsansatte arkitekter, bygningskonstruktører og teknisk designer. 

Arkitec skal tilføre ethvert projekt merværdi i form af en optimeret bundlinje, flot arkitektur og gode tekniske løsninger. Vi ønsker en åben og ærlig dialog med vores kunder, hvor vi tager udgangspunkt i kundens aktuelle situation og behov – for os er det en forudsætning for at varetage kundens interesser og rådgive neutralt. Vi arbejder ansvarligt og samvittighedsfuldt med hver eneste opgave og bruger vores professionelle dømmekraft til at finde den løsning, der tjener kunden bedst. For os er det et must at kunne gennemskue og løse komplekse problemstillinger for kunden. Derfor stræber vi efter altid at have både omfattende arkitektonisk og teknisk viden, og også indsigt i relevante samfundsforhold.

Vi er handlekraftige og har en hurtig og effektiv sagsbehandling. Vi udvikler vores rådgivning og service i takt med kundernes skiftende behov og den generelle markedssituation.

profil
bottom of page