Arkitec logo

18.05.2020

Solglimt i Vildbjerg har sat gang i den ventede udvidelse af bostedet. Til nytår kan yderligere 12 nye boliger tages i brug. Derud over kommer der nyt fælleskøkken, værksteder, fællesarealer og opholdsrum. I byggeriet indtænkes forskellige tiltag, der skal motivere bru...

28.04.2020

Det er vigtigt, at arbejdet på byggepladser er tilrettelagt, så de ansatte beskyttes mod risikoen for smitte med coronavirus. Det gælder også for mødeaktivitet.

Byggemøder på arkitecs byggepladser holdes i det fri og med passende afstand, således at risikoen for coronas...

28.04.2020

Det er vigtigt, at arbejdet på byggepladser er tilrettelagt, så de ansatte beskyttes mod risikoen for smitte med coronavirus. Det gælder også for frokost.

Frokost hos arkitec as holdes i kantinen med passende afstand, således at risikoen for coronasmitte mindskes.

C...

29.02.2020

Det kommende byggeri på Nybovej 17, som skal opføres af Malene Sjølund og Mads Christensen, der vender hjem fra München, vil medføre et arkitektonisk løft af hele området, lyder vurderingen fra teknik- og miljøudvalget i Herning Kommune. Formanden for teknik- og miljøu...

28.02.2020

Vestjyllands kommende turistattraktion er planlagt til at stå på Resdal Baunehøj, som er en bavne – altså bål-høj – lige uden for Sørvad. Den naturlige høj rejser sig 83 meter over havet, og med et tårn på 17-18 meter vil man komme op i 100 meters højde over havet med...

10.01.2020

Helge Rasmussen Trikotagefabrik A/S i Ikast er væk og erstattes af to punkthuse med 22 boliger. 

Lejlighederne fordeler sig på 13 almene boliger på 110 kvm og ni private. Seks af dem er på 110 kvm, to er på 150 kvm og en er på 220 kvm. 

Boligerne bliver fordelt i tre byg...

27.12.2019

Noget af det første man ser som togpassager, når man kommer til Ikast er - meget sigende - en byggeplads. Imellem stationsanlægget i Ikast og strøget ligger en byggeplads, hvor Ikast Andelsboligforening opfører boliger.

Trappetårne, der er tunge står som søjler indtil r...

13.12.2019

Et arkitekttegnet, nybygget hus fra arkitec as er under opførelse i det østlige Ikast. Det bliver et usædvanligt kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov familien har som f.eks. plads. Og med en udsigt ud over de midtjyske vidder.

illaen opføres a...

29.11.2019

Vi prøver på bedste vis at perspektivere opgaverne mest muligt - og siger ofte - at vi skal prøve at se det hele fra oven. Nu har vi mulighed for at se byggepladserne fra en uvant vinkel - nemlig direkte fra oven. Her fra en af Kristian Lykkes mange byggepladser i Ikas...

14.11.2019

Det var en glad centerleder på Rehabiliteringscenter Herning, der den 23.10 kunne byde velkommen til den officielle indvielse af den nye fløj med 10 stuer og tilhørende fælles- og træningsarealer på Rehabiliteringscenter Herning.

- Alle 10 stuer er i brug, sagde Kirsten...

25.10.2019

Det nye hus i Løvbakkerne bliver grundstenen i udvikling, formidling og viden om det grønne på en mængde niveauer. Læring om affald, ressourcer og natur.

I Løvbakkerne kan vi få åbnet øjnene for de mange direkte sammenhænge mellem os selv, vores kultur og naturen. For e...

24.10.2019

Michael Due mistede den 22.09 livet i en trafikulykke ved en solo trafikulykke. Det skete har naturligvis påvirket arkitec as dybt.

- Vi modtog med chok den tragiske besked og er naturligvis dybt berørte af situationen. Vores tanker går til nærmeste kollegaer og venner,...

29.08.2019

Arkitec har glæden af at samarbejde med Christina og Claus Hembo om omdannelsen af Koldings gamle Vandtårn til liebhaverboliger med panoramaudsigt over by, skov og fjord.

Projektet er i de seneste dage omtalt i diverse medier efter et pressemøde med offentliggørelse af...

06.08.2019

 Typisk for denne byggesag skinnede solen da Thyborøn Havnekontor viste deres nye bygning frem for lokalsamfundet, venner og familie.

30.07.2019

Bagved Frilandsmuseet Herning har arkitec tegnet byggeriet Trøstrup Vænge, som er fordelt på fire bebyggelser. Det nu færdiggjorte projekt består af både rækkehuse og punkthuse med penthouse-lejligheder på toppen, og fremstår som et arkitektonisk sammenbundet område, h...

Please reload