Arkitec logo

31.07.2020

Med sol i ansigterne kunne borgmester Hans Østergaard og halformand Jørgen Clausen tage første spadestik til et nyt sundhedsfællesskab.

Et spadestik, der på mange måder var symbolsk.

Spadestikket - eller spadestikkene - blev taget synkront, men med hver sin spade. På præ...

19.07.2020

Arkitec as fik opgaven med Voldsgaard i 2018, hvor Brunkulsmuseet i Søby ønskede at renoverer gården Voldsgaard, der ligger vest for brunkulsmuseet i den gamle træbarrakker og inddrage bygningerne i museumsdriften. Stuehuset skulle rumme lokaler til administration, kur...

30.06.2020

Det har taget lang tid, men nu er det endeligt - den store nordiske virksomhed Biltema kommer til Herning. Det er arkitec as skitser, der gjorde det muligt.

På grunden bag Bauhaus skal der ligge et varehus, som kan blive op til 7.500 kvmt med en parkeringsplads til mind...

15.06.2020

På een af de bedste adresser - blot nogle få hundrede meter fra indkørslen til Herning fra Viborg/Skive siden ligger et dejligt udlejningsejendom. Ved lejemålet finder man spændende virksomheder allerede. Og der er ikke mange minutter til hverken centrum eller motorvej...

18.05.2020

Solglimt i Vildbjerg har sat gang i den ventede udvidelse af bostedet. Til nytår kan yderligere 12 nye boliger tages i brug. Derud over kommer der nyt fælleskøkken, værksteder, fællesarealer og opholdsrum. I byggeriet indtænkes forskellige tiltag, der skal motivere bru...

28.04.2020

Det er vigtigt, at arbejdet på byggepladser er tilrettelagt, så de ansatte beskyttes mod risikoen for smitte med coronavirus. Det gælder også for mødeaktivitet.

Byggemøder på arkitecs byggepladser holdes i det fri og med passende afstand, således at risikoen for coronas...

28.04.2020

Det er vigtigt, at arbejdet på byggepladser er tilrettelagt, så de ansatte beskyttes mod risikoen for smitte med coronavirus. Det gælder også for frokost.

Frokost hos arkitec as holdes i kantinen med passende afstand, således at risikoen for coronasmitte mindskes.

C...

29.02.2020

Det kommende byggeri på Nybovej 17, som skal opføres af Malene Sjølund og Mads Christensen, der vender hjem fra München, vil medføre et arkitektonisk løft af hele området, lyder vurderingen fra teknik- og miljøudvalget i Herning Kommune. Formanden for teknik- og miljøu...

28.02.2020

Vestjyllands kommende turistattraktion er planlagt til at stå på Resdal Baunehøj, som er en bavne – altså bål-høj – lige uden for Sørvad. Den naturlige høj rejser sig 83 meter over havet, og med et tårn på 17-18 meter vil man komme op i 100 meters højde over havet med...

10.01.2020

Helge Rasmussen Trikotagefabrik A/S i Ikast er væk og erstattes af to punkthuse med 22 boliger. 

Lejlighederne fordeler sig på 13 almene boliger på 110 kvm og ni private. Seks af dem er på 110 kvm, to er på 150 kvm og en er på 220 kvm. 

Boligerne bliver fordelt i tre byg...

27.12.2019

Noget af det første man ser som togpassager, når man kommer til Ikast er - meget sigende - en byggeplads. Imellem stationsanlægget i Ikast og strøget ligger en byggeplads, hvor Ikast Andelsboligforening opfører boliger.

Trappetårne, der er tunge står som søjler indtil r...

13.12.2019

Et arkitekttegnet, nybygget hus fra arkitec as er under opførelse i det østlige Ikast. Det bliver et usædvanligt kvalitetshus, der imødekommer og favner alle de ønsker og behov familien har som f.eks. plads. Og med en udsigt ud over de midtjyske vidder.

illaen opføres a...

29.11.2019

Vi prøver på bedste vis at perspektivere opgaverne mest muligt - og siger ofte - at vi skal prøve at se det hele fra oven. Nu har vi mulighed for at se byggepladserne fra en uvant vinkel - nemlig direkte fra oven. Her fra en af Kristian Lykkes mange byggepladser i Ikas...

14.11.2019

Det var en glad centerleder på Rehabiliteringscenter Herning, der den 23.10 kunne byde velkommen til den officielle indvielse af den nye fløj med 10 stuer og tilhørende fælles- og træningsarealer på Rehabiliteringscenter Herning.

- Alle 10 stuer er i brug, sagde Kirsten...

25.10.2019

Det nye hus i Løvbakkerne bliver grundstenen i udvikling, formidling og viden om det grønne på en mængde niveauer. Læring om affald, ressourcer og natur.

I Løvbakkerne kan vi få åbnet øjnene for de mange direkte sammenhænge mellem os selv, vores kultur og naturen. For e...

Please reload