top of page
Arkitec logo

BORG Automotive A/S i Funder

Entreprenørvirksomheden, KG Hansen, er på nuværende tidspunkt i gang med at opføre et moderne domicil i Funder i den vestlige del af Silkeborg. Ejendommen bygges for BORG Automotive A/S, som flytter ind med omkring 75 medarbejdere i slutningen af 2023. I over 40 år har BORG Automotive A/S arbejdet med at levere de bedste refabrikerede autodele til det europæiske eftermarked. BORG Automotive er en arbejdsplads for mere end 1.900 kollegaer i Danmark, England, Polen, Belgien og Spanien. Virksomheden håber med det nye domicil at afspejle en moderne virksomhed, der bygger på en forretningsmodel, der betydeligt reducerer CO2 udledning.

Ambitionen med det nye domicil er ud over at lave nogle gode arbejdspladser at kunne tiltrække nye dygtige medarbejdere.

Tusinde af bilister vil hver dag køre forbi ejendommen, som får beliggenhed ved Herningmotorvejen. Opførelsen sker i dialog med både BORG Automotive A/S samt Silkeborg kommune, og resultatet bliver en markant ejendom, som de mange forbikørende med sikkerhed vil bemærke.


Arkitec as har været heldige at være totalrådgiver på opgaven.

Det forberedende jordarbejde er lavet og man er klar til at støbe fundamenter.

Comments


bottom of page