top of page
Arkitec logo

Arkitekt – projekterende eller projektleder.

Vi har mulighed for at tilbyde dig en stilling enten som projekterende og/eller projektleder hos arkitec a/s. Din baggrund er konstruktør eller arkitekt med minimum et par års erfaring fra tegnestue.

Arkitec er en aktiv og alsidig tegnestue, som tilbyder arkitektrådgivning indenfor mange områder. Vi har projekter indenfor boliger, erhverv, institutioner og indretning.

Hos os kommer du som projekterende til at deltage i mange forskelligartede opgaver, og du kommer til at deltage aktivt i alle faser af et projekt - fra skitseringsfasen, forslagsfasen, projektering til hovedprojekt, og med besøg på byggepladsen.


Vi projekterer udelukkende i Revit, hvorfor vi forventer at du har Revit erfaring. Hos arkitec er vi 12 arkitekter og konstruktører som alle har høj faglighed og arbejdsglæde, som vi gerne deler med dig. Vi forventer derfor også at du har lyst til at deltage aktivt i miljøet på tegnestuen.

Vores tegnestue holder til i et større innovationshus i Birk ved Herning – toget stopper få hundrede meter herfra og motorvejene går lige forbi.

Har du spørgsmål eller er det dig vi søger, så ret henvendelse til Aksel Fyhn på tlf nr. 20918250 eller på mail adresse: af@arkitec.dk

Comments


bottom of page