top of page
Arkitec logo

Byggeriet af de to højhuse - Herning Sky er i fuld gang.


Med sine 15 etager og 53 meter bliver de to tårne i Herning Sky-projektet Hernings højeste bygninger.

Det er gået upåklageligt, og som planlagt rejste vi en etage hver anden uge før sommerferien, hvilket gjorde at tårn 1 nu er helt oppe. Dermed følger den indvendige del løbende med op, mens inventaret først kommer til sidst.

Sideløbende med etagebyggeriet er arbejdet af det andet tårn godt i gang.

Der skal være 36 lejligheder i hver af de to højhuse. Fra stuen til sjette etage er der tre lejligheder på mellem 117 og 126 kvadratmeter på hver etage, mens der fra 7. til 14 etage er to lejligheder på 169 og 174 kvadratmeter på hver etage. På toppen af hver bygning bygges en penthouse-lejlighed på 207 kvadratmeter og med 192 kvadratmeter tagterrasse hele vejen rundt.

Tårn 2 forventes at være klar til indflytning i foråret 2020.


bottom of page