top of page
Arkitec logo

Elgiganten Herning flytter.


Elektronikkæden flytter til Åvænget ved siden af Bauhaus, hvor en ny og dobbelt så stor butik skal opføres

Herning

Det er kun få måneder siden, at byrådet vedtog en ny plan, som skal give mulighed for flere, store butikker i Herning. Nu er det første projekt i gang på byggepladsen i området omkring Bauhaus i byens østlige del, som kommunen særligt ønsker at satse på.

Det er Elgiganten, som ønsker at flytte fra sin nuværende placering ved Silkeborgvej og bygge ny butik lige vest for Bauhaus. Den nye butik bliver 2000 kvadratmeter og får mere end 100 parkeringspladser. Byggeriet gik i gang i august, og den nye butik åbner næste forår.

På grunden lå to regnvandsbassiner, ligesom Herningsholm Å løber hen over arealet, og begge dele skulle først flyttes længere mod vest for at give plads til nybyggeriet.

Flytningen af regnvandsbassinerne skulle vente til august, fordi ynglesæsonen for de frøer, som lever ved vandet, skal overstås først.

Samtidig anlægger Herning Kommune en ny vej, som skal forbinde Åvænget med Valdemarsvej og være med til at aflaste den øgede trafik, som i forvejen belaster området i visse perioder.


bottom of page