top of page
Arkitec logo

Hübsch er flyttet til deres nye domicil-byggeri


Design-virksomheden Hübsch er flyttet til deres nye domicil-byggeri i Hi-Parken. Et byggeri, der er tegnet og projekteret af arkitec as. Den tidligere Ikast-virksomhed og kommende Herning-virksomhed valgte Arkitec as har været totalrådgiver og bygherrerådgiver på sagen.

Hübsch har bygget i alt 2600 kvadratmeter, fordelt på 1200 kvadratmeter administration og kontorer i to plan og 1400 kvadratmeter med showroom, lager og fotostudie.

Det sidste rum, der mangler at blive færdig ved Hübsch er et fotostudie, der indrettes som en lejlighed, hvor gulvbelægningen, vægbeklædningen og vinduer kan skiftes ud, og rummets opbygning kan ændres, så billederne er forskellige fra gang til gang.

Tidligere tog virksomheden rundt omkring i forskellige boliger for at tage fotos, men regner med at 80 procent af billederne fremover kan tages her.


bottom of page