top of page
Arkitec logo

Niebuhr Gears


År: 2015 - 2017

Sted: Ikast

arkitec: Totalrådgiver

 

Tandhjulsproduktionen og metalbearbejdning har været inspirator i design og materialevalg. Stål og diverse metallegeringer er suppleret af beton, glas og de superlækre langformatstegl fra Petersen Tegl. Det forholdsvis lille elegante og detaljerede hus supplerer de store og forholdsvis simple produktionsfaciliteter på afpasset vis og afspejler den kvalitet der kendetegner Niebuhr Gears. Husets udstrækning er bestemt af de bagvedliggende produktionsfaciliteter. De dybe kontorlokaler sikres gode dagslysforhold ved en fuldglasfacade, der giver alle medarbejdere dejligt udkig mod det grønne. Det stor udhæng skærmer for den varme sydsol og danner samtidigt lækker terrasse for kantinen og mødelokalerne på 1.salen. I 2017 blev samarbejdet udvidet med heavy duty bygning - 16 meter høj produktionshal der flot smelter sammen med det øvrige anlæg på Niebuhr.

bottom of page