Arkitec logo

Spar Nord

 

År:   2014

Sted:   SparNord, Herning

arkitec:   Arkitektrådgivning

Et ombygningsprojekt for Spar Nord bank beliggende i den gamle Bonusbank bygning på Dalgasgade.

 

I forbindelse med opkøbet af Spar Bank flyttede Spar Nord ind i "Det hvide hus" og fik dermed behov for flere kontorarbejdspladser og mødelokaler. Banken, der er i 2 plan, var indrettet med banklokale i stueplan og arkivrum i kælder.

 

Løsningen blev at inddrage et større arkivrum i kælderen til mødelokaler, og om disponere den resterende kælder med kundeboksrum og arkivrum. Den store udfordring var at føre tilstrækkelig dagslys ned i kælderen til mødelokalerne, hvilket blev løst med 2 store nye ovenlys vinduer, placeret over en ny glastrappe og dermed en åben visuel forbindelse fra banklokalet og ned i kælderen.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload