top of page
Arkitec logo

Villa Hust


År: 2005

Sted: Ikast

arkitec: Arkitekt

 

Moderne villa i 2 plan med fantastiske tagterrasser. Husets er gennem dialog med bygherre disponeret med familiens fællesområder på 1 salen for i størst mulig udstrækning at kunne nyde den flotte udsigt mod det åbne land og skoven. Der er fra alrum og stue direkte udgang til de 2 modsatrettede tagterrasser. Stueplanet er indrettet med børneværelser, aktivitetsrum og bryggers mv.

Udtrykket er tidløst, moderne og enkelt. Materialevalget er lyst og stramt med de hvide facader, lyse vinduer og insitu støbte betonvægge omkring terrasser og indkørsel. Farverne er elegant tilsat via bygherres møblering og indretning. En spændende og elegant villa, der tager højde for børnefamiliens skiftende behov.


bottom of page