top of page
Arkitec logo

Sportsstar College, Ikast


År: 2008

Sted: Ikast

arkitec: Arkitekt

 

arkitec har designet colleget i Ikast, der skal danne rammerne for 120 eliteidrætsudøveres 3-årige ungdomsuddannelse. Uddannelsen kan tages parallelt med udøvelse af deres idræt på allerhøjeste elitære niveau. Pejlemærket for projektet har hele vejen igennem været kvalitet frem for kvantitet, hvilket både gælder de fysiske rammer herunder arkitekturen samt målgruppen der udelukkende er de største talenter indenfor håndbold, fodbold, golf, badminton & volleyball.

Projektet omfatter 100 boliger samt et fælleshus – i alt 3200 m². De lokale omkringliggende sportsfaciliteter ved Sportscenter Ikast, Stadome og Idrætsskolerne Ikast skal primært benyttes til de sportslige aktiviteter, mens den boglige undervisning vil foregå på Handelsskolen & Gymnasiet i Ikast.


bottom of page