Arkitec logo

Jack & Jones

 

År:   2011

Sted:   Brande

arkitec:   Akitekt

Transformationen af Bestsellers lagerbygning til et moderne kontorhus til Jack & Jones har været en fantastisk spændende opgave i 2010 og 11. Den enorme træbeklædte lagerhal huser fra efteråret 2011 ca. 300 medarbejdere i stedet for tusindvis af papkasser, hvilket naturligvis har krævet en gennemtænkt bearbejdning under hensyntagen til den oprindelige arkitektur.

 

Designet, der er skabt gennem tæt dialog med bygherren, er enkelt, råt og stilrent med egetræsbelægninger, som giver varme blandt stål, beton og glas. Facaderne er tilført store skår der giver et godt dags- lysniveau til den indskudte 1. sal, hvorved arbejdspladserne under det enorme tag er mindst ligeså gode som i stueplanet. I bygningens centrale hovedfærdselsåre er der åbent mellem etagerne, så det indirekte lys fra ovenlysvinduerne også kommer stueplanet til gode.
 

Udearealerne er formgivet i samarbejde med Cowi og Bestsellers hollandske landskabsarkitekt Chris Willem Slager og har resulteret i smukke grønne udkik fra arbejdspladserne.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload