Arkitec logo

A-tex

 

År:   2010

Sted:   Tjørring ved Herning

arkitec:   Totalrådgiver

arkitec har gennem tæt samarbejde med bygherre designet og projekteret en

udvidelse af såvel lager som kontorfaciliteterne på A-TEX hovedsæde i Tjørring ved

Herning. Virksomhedens moderne og innovative tilgang afspejles i designet hvor de

gennemgående materialer er rå beton, stål og glas. Lageret fremstår som en naturlig

forlængelse hvor det kun indvendigt fremstår tydeligt at det er tale om en udvidelse.

Det nye kontorafsnit skiller sig markant fra det eksisterende i materiale- og farvevalget

og understreger den nye tid.

 

Ude arealerne har ligeledes gennemgået en opgradering med beplantninger spejlbassin

og  otte opholdsarealer, hvor medarbejdernes frokost kan nydes og samtidigt byde

husets gæster velkomne på fornem vis.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload