top of page
Arkitec logo

Første spadestik er taget i Uldum

I et samarbejde mellem Morten Michaelsen som totalentreprenør, Østjysk Boligselskab af 1976 som bygherre, Connect Consult som ingeniør og NiConsult ApS som bygherrerådgiver opføres 28 boliger i Uldum.

 I forbindelse med at Uldum rådhus flyttede til Tørring, blev der skabt en mulighed for at skabe en hel ny bydel på den ledige grund centralt beliggende i Uldum. Boligselskabet har valgt at kalde projektet Rådhusparken, som en historisk reminder om den centrale offentlige funktion, stedet har haft siden 70’erne.

Den nye bebyggelse former sig naturligt rundt om en ny attraktivt grøn park med gadekær, stiforbindelser samt varierende og oplevelsesrig beplantning. Rådhusparken bliver således en naturlig del af den planlagte Oplevelsessti, der skal forbinde Oasen og Torvet med kirken øst for grunden.Ole Vind, borgmester i Hedensted Kommune holder taleProjektet består af 28 nye almene boliger i varierende størrelse. Således spænder 2-5 rums boligerne fra 75-115 m2. Bebyggelsen vil således kunne tiltrække både unge, gamle, enlige, par og familier. Boligerne udføres i en variation med dobbelthuse og små kædehuse i henholdsvis ét og to plan.

Rådhusparken vil berige Uldum med en serie særdeles attraktive lejeboliger i høj kvalitet og med en beliggenhed, der motiverer til socialt samvær og et oplevelsesrigt udeliv samtidigt med, at bebyggelse er med til at sikre den fremtidige sammenhængskraft i Uldum Midtby.

Comments


bottom of page