top of page
Arkitec logo

Boliger på Trøstrup Vænget


Det nye boligbyggeri på Trøstrupsgade i Herning er godt i gang og bliver lige så godt som planlagt. Alle husene i de fire byggefelter er rejst, så nu kan man for alvor danne sig et indtryk af, hvordan det endelige resultat kommer til at tage sig ud.

Det er seks rækkehuse fordelt på to byggefelter er færdige, og der er fundet købere til dem alle. Resten af projektet forventes færdigopført i september. Det ene byggefelt er i tre etager og byder på 10 ejerlejligheder, hvoraf de to er penthouselejligheder, mens de sidste fire ejerlejligheder fordeles på to etager i det fjerde byggefelt.

Arealmæssigt ligger lejlighederne mellem 100 til 180 kvadratmeter, og alle boliger får store altaner.

Det er ikke kun selve byggeriet, der er fart på - det samme er der på salget.

Beliggenheden er hel fantastisk for de nye boliger, der ligger meget tæt på midtbyen. Således kommer man til at bo »et godt stenkast« fra broen, der går fra Museumsgade over Dronningens Boulevard til Dalgasgade, så det tager ikke mere end et par minutter, så befinder man sig i gågaden. Samtidig bor man tæt på grønne områder som Knudmosen og Sdr. Anlæg.

I øvrigt er det nye boligområde nu blevet døbt Trøstrup Vænge, og dermed forbinder man området, der får Historiens Hus og Frilandsmuseets parkanlæg som nærmeste nabo, med forhistorien, da området har fået sit navn efter den tidligere museumsforstander Jens Andersen Trøstrup, der ligeledes har lagt navn til Trøstrupsgade.


bottom of page