top of page
Arkitec logo

Nyt havnekontor i Thyborøn - vundet arkitektkonkurencen

arkitec vandt sidste efterår arkitektkonkurrencen om et nyt havnekontor til Thyborøn Havn. Rejsegilde blev afholdt den 8.11.2018 og arbejdet pågår planmæssigt. Der er i december kommet varme på huset og tømrer, vvs og el er godt i gang.

arkitec vandt sidste efterår arkitektkonkurrencen om et nyt havnekontor til Thyborøn Havn. Rejsegilde blev afholdt den 8.11.2018 og arbejdet pågår planmæssigt. Der er i december kommet varme på huset og tømrer, vvs og el er godt i gang.

I fagentreprise blev byggeriet opstartet lige efter sommerferien 2018. Betonelementer blev monteret i efteråret, således at huset kan lukkes og håndværkerne kan gå inde i den kolde periode og lave huset.

Licitationen blev afholdt på havnen, og for første gang i mange år var det en åben offentlig licitation, hvor arbejdet blev udbudt i fagentreprise.

bottom of page