Arkitec logo

Grønnebakken

År:   2008

Sted:   Ikast

arkitec:   Totalrådgiver

Forslag til eksklusive boliger med central beliggenhed ved strøgcenter, bibliotek, biograf og banegården.

 

Projektet omfatter udover restaurant og erhverv i stueplan boliger i varierende størrelse fra 2 værelses lejligheder på 90m² til penthouselejligheder på 180 m² øverst oppe på 4. sal. Lejlighederne har balkoner til 2 sider samt adgang til stor fælles tagterrasse. Penthouselejlighederne har egne tagterrasser omkring hele boligen og direkte adgang med elevator. Der er naturligvis ligeledes privat parkering og mulighed for depotrum i kælderen.

Boligerne er udformet i en moderne arkitektur i de bedste materialer.

 

Opgaven er udført for Thor Totalbyg i Ikast.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload