Arkitec logo

Thrigesvej, Herning

 

År:   2008

Sted:   Herning

arkitec:   Arkitekt rådgivning

20 nye eksklusive boliger med central beliggenhed i Herning tæt på Søndre anlæg og banegården.

 

De 20 boliger på ca. 90 m² og bebyggelsen er disponeret som lave stænger på 2 etager. Arkitekturen er moderne og let med velafpasset lysindfald og har alle private balkoner eller terrasser. Endvidere er der adgang store grønne fælles arealer og private parkeringspladser.

 

Projektet opføres i traditionelle kvalitetsmaterialer overalt – mursten, zink, glas, aluminium & træ. De lyse veldisponerede lejligheder indrettes ligeledes med kvalitet som det gennemgående med træ- & klinkegulve overalt mv.

 

Opgaven er udført for Bo Godt Midtjylland.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload