• Admin

Spar Nord


År: 2014

Sted: SparNord, Herning

arkitec: Arkitektrådgivning

Et ombygningsprojekt for Spar Nord bank beliggende i den gamle Bonusbank bygning på Dalgasgade.

I forbindelse med opkøbet af Spar Bank flyttede Spar Nord ind i "Det hvide hus" og fik dermed behov for flere kontorarbejdspladser og mødelokaler. Banken, der er i 2 plan, var indrettet med banklokale i stueplan og arkivrum i kælder.

Løsningen blev at inddrage et større arkivrum i kælderen til mødelokaler, og om disponere den resterende kælder med kundeboksrum og arkivrum. Den store udfordring var at føre tilstrækkelig dagslys ned i kælderen til mødelokalerne, hvilket blev løst med 2 store nye ovenlys vinduer, placeret over en ny glastrappe og dermed en åben visuel forbindelse fra banklokalet og ned i kælderen.

#projekt

20 visninger