A-TEX

År:            2010
Sted:         Herning
arkitec:     Totalrådgiver incl. byggestyring.

arkitec har gennem tæt samarbejde med bygherre designet og projekteret en udvidelse af såvel lager som kontorfaciliteterne på A-TEX hovedsæde i Tjørring ved Herning. Virksomhedens moderne og innovative tilgang afspejles i designet hvor de gennemgående materialer er rå beton, stål og glas. Lageret fremstår som en naturlig forlængelse hvor det kun indvendigt fremstår tydeligt at det er tale om en udvidelse. Det nye kontorafsnit skiller sig markant fra det eksisterende i materiale- og farvevalget og understreger den nye tid.
Ude arealerne har ligeledes gennemgået en opgradering med beplantninger spejlbassin og flotte opholdsarealer, hvor medarbejdernes frokost kan nydes og samtidigt byde husets gæster velkomne på fornem vis.

 

 

Referencevisning